مرجع سایت های بانه - شما هم سایت ثبت کنید.
همانطور که بارها گفته ایم می خواهیم بانه پدیا مرجعی برای بانه باشد. تا کنون جای قسمتی برای دسته بندی سایتهای بانه، خالی بود که این قسمت هم اکنون اضافه شده است.با رشد اینترنت در ایران که استفاده از آن نسبت به قبل چندین برابر شده است تعداد سایتهای بانه هم بسیار زیاد شده است. به خصوص با برنامه های سورس باز و فروشگاههای آماده که نصب و راه اندازی آنها هزینه کم و یک ساعت کار می برد تعداد زیادی فروشگاه و سایت و رسانه اینترنتی در بانه راه اندازی شده است.
با وجودی که به صورت مرتب پیگیر وضعیت سایتهای بانه در اینترنت هستم اما باز هم گاهی از سرعت رشد سایتها ، از نظر تعداد، شگفت زده می شوم.
تعداد زیادی سایت در بانه وجود دارد که شرط می بندم شماهم نمی توانید تخمین دقیقی در مورد تعداد آنها داشته باشید. و مشکلی که همه این سایت ها دارند این است که ناشناس مانده اند.
معرفی و جذب بازدید در اینترنت امروز به کاری بسیار سخت تبدیل شده است البته منظورمان از بازدید ، بازدید طبیعی سایتها، از طریق موتور جستجو است.
گوگل موتور جستجوی حاکم در اینترنت است. وسعت بازاری که گوگل در اختیار دارد 65% بازار در میانگین جهانی است بعد از آن سایتهای Bing، Yahoo و بایدو از چین و Yandex روسیه قرار دارند.در بازار ایران گوگل موتور جستجوی حاکم است و بقیه موتورها جایگاهی ندارند و یا آنقدر ناچیز است که به شمار نمی آید.
بنابراین برای کسانی که سایت دارند جذب بازدید از موتور جستجو یک رقابت همیشگی است و پایانی برای آن نیست.متاسفانه تعداد بسیار زیادی از سایتهای بانه از این مشکل رنج می برند.جدا از جذب بازدید از موتور جستجو که باید سایت دارای مطالب ارزشمند و رقابتی باشد درصدی از بازدید هر سایت را مشتریان وفاداری تشکیل می دهند که ما به آنها ترافیک مستقیم می گوییم این افراد کسانی هستند که سایت را می شناسند و به طور متناوب به سایت سر می زنند و مطالب آن را می خوانند این افراد آدرس سایت را بلدند و آن را گوگل نمی کنند.
برای سایتهایی که به معرفی بانه و یا محصولات موجود در بانه می پردازند یافتن چنین مشتریانی از میان همشهریانشان با ارزش است اما متاسفانه تاکنون حرکت خوبی برای شناسایی این سایتها انجام نشده است.
قسمتی را با عنوان مرجع سایتهای بانه راه اندازی کرده ایم که افرادی که سایت و یا وبلاگی دارند می توانند سایت خود را ثبت کنند.این کار چند مزیت هم برای ما و هم برای مدیران سایتها دارد:
1- سایت آنها بازدید بیشتری پیدا می کند.
با معرفی سایت ، طبیعتا افرادی از سایت آنها بازدید می کنند و در صورتی که سایت آنها دارای کالا و مطلب خوبی باشد ممکن است که دفعات بعد به این سایت سر بزنند.
2- اعتبار سایت شما بالا می رود و موتور های جستجو بازدید بیشتری به سمت شما خواهند فرستاد.
در صورتی که سایتهای دیگر، در مورد سایت شما بنویسند بسته به اعتبار این سایتها، موتور جستجویی همانند گوگل این را یک نکته مثبت برای سایت شما در نظر می گیرد و ترافیک بیشتری را به سمت شما روانه خواهد کرد.
3- لینک رایگان دریافت خواهید کرد.
لینک مستقیم یک سایت به سایت دیگر، از نظر گوگل به عنوان رای مثبت آن سایت به سایت مقصد است و اینکه در جستجوی یک عبارت، هر چه تعداد رای های یک سایت بیشتر باشد در نتایج بالاتر خواهد بود و ترافیک بیشتری را دریافت خواهد کرد.در صفحه مشاهده سایت در بانه پدیا، هر سایت دو لینک مستقیم رایگان دریافت خواهد کرد.
4- با افراد بیشتری با زمینه و علایق مشترک آشنا خواهید شد.
می توانید از همدیگر برای رفع مشکلات و بهتر کردن سرویس های خود کمک بگیرید.فراموش نکنید که هدف اصلی اینترنت آسان کردن ارتباط بود.
5- مرجعی از سایتهای بانه را به صورت طبقه بندی در دسترس خواهید داشت که ممکن است روزی به آن نیاز پیدا کنید.
راهنمای ثبت سایت در بانه پدیا
برای ثبت سایت لازم است ثبت نام کنید. می دانم کار سختی است که دو دقیقه از وقت عزیزتان را صرف ثبت نام در سایت کنید اما برای پیگیری بعدی که یک سایت توسط چه کسی ثبت شده است این قسمت را واقعا نیاز داریم بنابراین برای این قسمت واقعا نیاز است تا ثبت نام کنید.
بعد از ثبت نام به صفحه ثبت سایت بروید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید و تمام. برنامه در صورتی که سایت شما قبلا ثبت نشده باشد آن را چک می کند و تصویری از صفحه اول آن می گیرد و سایت را ثبت می کند.در صفحه لیست سایتها می توانید سایتتان را مشاهده کنید.
نیازی نیست سایت متعلق به شما باشد تا آن را ثبت کنید.می توانید سایتهایی را که می شناسید و مطمئن هستید متعلق به بانه است ثبت کنید فقط در صورتی که مدیر سایت را نمی شناسید در کنار نام آن ناشناس بنویسید
همانگونه که گفتیم این یک مرجع است و ساخت یک مرجع نیاز به همکاری همه دارد لطفا یاریگر باشید.
مهدی موسوی یکی از مدیران بانه پدیا است.قبلا در مورد تکنولوژی در سایتهای مختلفی می نوشت اما اکنون بیشتر به برنامه نویسی و طراحی نرم افزار مشغول است.از سال 90 در شرکت ژیار سافت به کار مشغول است.
لیست پست های مهدی موسوی