دیگر گذشت آن زمانی که کسانی اینترنت را با یاهو می شناختند.امروز دیگر گوگل سردمدار اینترنت است و سلطه آن بر اینترنت مورد مناقشه نیست.اما در این میان ما ایرانیها قربانی سیاستهای بین دولتها شده ایم.در همین سایت چند مورد به بررسی گجت های مبتنی بر آندروید (سیستم عامل گوگل برای موبایل و تبلت ها) پرداخته ایم و کمتر کسی است که به یکی از ابزار های گوگل هماننند سیستم عامل آندروید ، مرورگر کروم ، منبع کد گوگل، افزونه های گوگل کروم و ... نیاز نداشته باشد.حتی ممکن است برای یک گجت اندوریدی تمام سرمایه خود را خرج کرده باشید اما اجازه دانلود از آندروید مارکت را ندارید.
ما به عنوان کاربر، خارج از مناقشه های سیاسی به موج آزاد اطلاعات نیازمندیم.ما هم جزئی از این دهکده هستیم.سایت زومیت یک پتیشن در این مورد راه انداخته است که با صرف یک دقیقه وقت می توانید بر تعداد کاربران درخواست کننده از گوگل برای آزاد کردن سرویس هایش بر روی ایرانیان، بیفزایید.توجه داشته باشید اگر هم تاثیری در رفع محدودیت نداشته باشید اما نارضایتی خود را از وضع موجود ابراز کرده اید.فراموش نکنیم که بسیاری از قوانین سیاسی هم در پی نارضایتی جمعی برچیده و یا تلطیف شده اند.
متن درخواست به زبان فارسی:
گوگل ماموریت خود را "سازمان دهی اطلاعات جهان و مفید و دردسترس قرار دادن آنها بصورت عمومی می داند" اما ما هم بخشی از این جهان هستیم و بدون ما ماموریت گوگل انجام نشده خواهد بود. بسیاری از ایرانیان ابزارهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید خریداری می کنند اما دسترسی آنها به مارکت نرم افزارهای اندروید بسته شده است. ما ایرانی ها برای خرید ابزارهای اندرویدی هزینه کرده ایم و به همین دلیل مستحق استفاده از مارکت برنامه های اندروید هستیم.
اما ایرانی ها برای دسترسی به نرم افزارهای مورد نیاز خود مجبور به استفاده از مارکت های غیر رسمی و بعضا غیرامن و خطرناک هستند.
ایرانی ها می توانند از مرورگر وب کروم گوگل استفاده کنند اما اجازه دسترسی به افزونه های این مرورگر ندارند. حتی اگر یک ایرانی بابت خرید یک کروم بوک (لپ تاپ مجهز به سیستم عامل کروم گوگل) هزینه کند بازهم امکان دسترسی به افزونه های کروم را ندارد.
ما در مورد مسائل سیاسی دولت ها اطلاعی نداریم و اصلا کوچکترین تمایلی نسبت به دانستن آنها نیز نداریم٬ ما فقط می خواهیم تا مانند دیگر مردم جهان امکان استفاده از نرم افزارها را داشته باشیم.
اگر شما هم با هم صدا هستید در این دادخواست شرکت کنید تا شاید با جمع کردن آراء زیاد گوگل را مجاب به آزاد کردن نرم افزارهایش برای ایرانیان کنیم
مهدی موسوی یکی از مدیران بانه پدیا است.قبلا در مورد تکنولوژی در سایتهای مختلفی می نوشت اما اکنون بیشتر به برنامه نویسی و طراحی نرم افزار مشغول است.از سال 90 در شرکت ژیار سافت به کار مشغول است.
لیست پست های مهدی موسوی